☰  MENU

Villa i Espergærde

I sommeren 2012 blev vi hyret til at udføre el-arbejde på en villa i Espergærde som skulle totalrenoveres. Efter gennemgang med bygherre og dennes rådgiver omkring ønsker og forventninger, faldt valget på LK IHC, da bygherre... Læs mere

I sommeren 2012 blev vi hyret til at udføre el-arbejde på en villa i Espergærde som skulle totalrenoveres. Efter gennemgang med bygherre og dennes rådgiver omkring ønsker og forventninger, faldt valget på LK IHC, da bygherre ønskede en installation som var fremtidssikret og hvor der var mulighed for fremtidige udvidelser og ændringer. Der blev tilføjet varmestyring fra LK IHC, og multirums lydsystem fra Russound og med Stealth Accoustics usynlige højttalere. Det hele kan styres via app’s på telefon eller tablet, eller fra en touchskærm som er placeret i køkken/alrum.

Hele byggeriet er udført med kærlighed for de gamle detaljer, og meget gennemtænkt. Der er blevet speciellavede høje træpaneler, og flere af dørene er gamle døre som er blevet renoveret. I flere af rummene er der lavet glaslofter som man kender det fra slut 1800-tallet, i lofterne er indbygget lamper således at man kun ser den lille klare glødetrådspære. Alt er gennemtænkt, så det passer til bygherrens klassiske indretning.

Elite Installation / Hørup Skovvej 3A / 3550 Slangerup / 7025 3521 / lsg@elite-installation.dk