☰  MENU

LK’s IHC Wireless

De fleste kender til problemstillingen med fordelingsgangen, som ikke har kontakterne placeret de rigtige steder! Eller irritationsmomentet med at man er nød til hoppe ud af sengen for at tænde eller slukke lyset i loftet!... Læs mere

De fleste kender til problemstillingen med fordelingsgangen, som ikke har kontakterne placeret de rigtige steder! Eller irritationsmomentet med at man er nød til hoppe ud af sengen for at tænde eller slukke lyset i loftet! Dette er bare nogle af de problemstillinger, som LK’s nye IHC Wireless kan ændre uden at skulle trække så meget som en eneste ekstra ledning.
Det nye IHC Wireless kommunikerer indbyrdes via radiosignaler, som gør det i stand til at dække et mellemstort parcelhus. Kontakterne er stadig i LK’s tidsløse og moderne design, samt deres gode kvalitet.
IHC Wireless gør det nu muligt at placere afbrydere, hvor det ellers før var næsten umuligt, som f.eks. på en glasplade eller et møbel som kan rokeres rundt. Ja, det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser og hvis man vælger at køre det over en controller bliver mulighederne næsten utallige.

Vi kan tilbyde følgende installationspakker:

Pakke 1: Løsningen til soveværelset
3 stk. Wireless afbrydere
1 stk. Wireless lampeudtag
Pris: 2750 kr. ekskl. moms

Pakke 2: Løsningen til styring af stikkontakter for standerlamper i stue
1 stk. Wireless afbryder
1 stk. Wireless stikkontakt
Pris: 1250 kr. ekskl. moms

Pakke 3: Løsningen til dæmpning af op til 4 lamper
2 stk. Wireless afbrydere
4 stk. Wireless lampeudtag med dæmper
Pris: 4150 kr. ekskl. moms

Link til Lauritz Knudsen A/S for mere info vedr. Wireless.
klik

 

Elite Installation / Hørup Skovvej 3A / 3550 Slangerup / 7025 3521 / lsg@elite-installation.dk