☰  MENU

HFI & HPFI – Nye regler

Som mange efterhånden ved har Sikkerhedsstyrelsen vedtaget, at der pr. 1. juli 2008 skal sidde et HFI- eller HPFI-relæ foran alle sikringsafgange med en mærkestrøm på 20 ampere eller derunder. Dette gælder både i private... Læs mere

Som mange efterhånden ved har Sikkerhedsstyrelsen vedtaget, at der pr. 1. juli 2008 skal sidde et HFI- eller HPFI-relæ foran alle sikringsafgange med en mærkestrøm på 20 ampere eller derunder. Dette gælder både i private installationer og i erhvervs installationer.

Dette tiltag er gjort, for at du som forbruger kan føle dig mere sikker da et fejlstrøms-relæ, som det også hedder, vil koble en evt. fejlstrøm fra inden denne bliver livsfarlig. Denne fejlstrøm kan typisk opstå ved defekte brugsgenstande, men også ved dårligt vedligeholdte installationer.

Et HFI-relæ, som det hed tidligere, kan godt være lidt følsomt overfor transienter, som kommer i forbindelse med tordenvejr. HPFI-relæet er, mindre følsomt og er endvidere i stand til at afbryde strømmen for en defekt brugsgenstand med indbygget elektronik.

For private kan vi i en radius af 25 km fra Slangerup tilbyde at udskifte et eksisterende relæ for
995 kr. ekskl. moms
– Og hvis ikke der sidder et i forvejen kan vi opsætte et for
1250 kr. ekskl. moms

For erhverv

For erhverv er det vigtigt med en god planlægning, som vi klarer i tæt dialog med jer. Dette er en nødvendighed for at vi kan klare ombygningen/udskiftningen til mindst mulig gene for jer. Det kan være at der i samme forbindelse skal omrokeres på grupper eller udbygges tarvler, hvilket også er værd at overeje når man har slukket alligevel. Kan noget af arbejdet bedre udføres om natten eller i weekenden, er dette også muligt. Hele rådgivningsfasen sker i tæt dialog med de relevante folk i jeres virksomhed, og når vi er blevet enige om et forløb og opgavens omfang, overtager vi det fulde ansvar for, at opgaven bliver løst til aftalt tid og pris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Elite Installation / Hørup Skovvej 3A / 3550 Slangerup / 7025 3521 / lsg@elite-installation.dk