☰  MENU

Boldbanebelysning ved Løvdalscentret

I sommeren 2011 skulle banen ved Løvdalscentret i Helsingør have opsat belysning, således at de have mulighed for at bruge banen i en længere periode om året. Banen bliver bla. brugt af Kronborg Knights, både til... Læs mere

I sommeren 2011 skulle banen ved Løvdalscentret i Helsingør have opsat belysning, således at de have mulighed for at bruge banen i en længere periode om året. Banen bliver bla. brugt af Kronborg Knights, både til træning men også kampe. Opgaven blev løst med belysning fra Dan-Intra i Frederikssund, og gravearbejdet blev udført af vores gode samarbejdspartner RJS Anlæg i Hornbæk.

Der blev under arbejdet og trukket op til en vandpost ved bane, således at spillerne havde lettere adgang til drikkevand. VVS-arbejde blev udført af Højbjerg VVS i Hornbæk, som sammen med Elite Installation og RJS Anlæg donerede selve vandposten til klubben som sponsorgave. Det vandalsikre stativ for tavlen er udført hos Slangerup Smedeværksted, som vi bruger flittigt i forbindelse med div. projekter.

Elite Installation / Hørup Skovvej 3A / 3550 Slangerup / 7025 3521 / lsg@elite-installation.dk